FR  |  NL
Unioc

Verloop

VERLOOP VAN DE STAGES

UURROOSTERS
De stages hebben plaats van 9 tot 16u
Er wordt aan de ouders gevraagd om hun kinderen ’s morgens op tijd af te zetten ten einde de organisatie van de stages niet in de war te brengen.
Om uw kind(eren) af te halen dien je te wachten in de gang aan de ingang van de school.

PLANNING VAN DE ACTIVITEITEN
U kan de planning van de weekactiviteiten van uw kind(eren) vinden aan het onthaal.
De kinderen wisselen elk 1u30 van activiteit.

IN GEVAL VAN REGEN
Al onze activiteiten worden behouden in geval van regen dank zij de sportzalen en de overdekte tennisstructuur.

MAALTIJDEN
De kinderen dienen hun boterhammen en drank mee te nemen. Er is geen mogelijkheid tot warme maaltijden.

STAGEPLAATS
A priori, verlaten de kinderen de stageplaats niet met uitzondering van de initiatie minigolf (stage multisport) en het bezoek aan de trainingen van RSCA (alleen voor Voetbal Pro).

VERLOREN VOORWERPEN
De verloren voorwerpen zijn elke dag aan het onthaal te vinden, we kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden in geval van diefstal of verlies. Het is niet aangeraden om waardevolle spullen mee te nemen tijdens de stage. (GSM, Spelletjes, enz...)


VERLOOP VAN DE TENNISLESSEN


Een cyclus bedraagt 30 lessen van 1 uur.

UURROOSTER
Er wordt van u verlangd 5 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn en je kind(eren) af te halen op het einde van de les.

IN GEVAL VAN REGEN
Alleen bij hevige regen of indien het terrein onbespeelbaar is, worden de tennislessen geannuleerd. Informeer bij uw leraar wanneer deze lessen gerecupereerd worden. Met de bouw van onze nieuwe overdekte structuur worden inhaallessen tot een minimum beperkt.


VERLOOP VAN DE VOETBALTRAININGEN

Een cyclus bedraagt 25 trainingen van 1 uur.

UURROOSTER
Er wordt van u verlangd 5 minuten voor de aanvang van de les aanwezig te zijn en je kind(eren) af te halen op het einde van de les.


OPMERKING

De directie weerhoudt zich het recht elk kind dat zich verkeerd gedraagt tijdens de lessen, de voetbaltrainingen of de stages uit te sluiten van verdere activiteiten.

De ouders worden toegelaten tot de tennislessen en de voetbaltrainingen zowel in de sportzalen, de overdekte tennisstructuur als op het synthetisch voetbalveld.

Tricycles

GRAND SLAM SUR FACEBOOK

Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Vlaamse Gemeenschapscommissie